feminine.jpg

Feminine Fashion

In 1999 hebben 'moeder & dochter' met beide handen de geweldige kans aangepakt om een modezaak te openen in Winkelcentrum Streekhof te Bovenkarspel met een luxe uitstraling in het lage segment. 

cropped-cropped-Logo.png

De Nieuwe Doelen

Begonnen als café sociëteit De Doelen, opgericht door P. Pijper. Wat in 1963 werd omgedoopt tot Stichting Gemeenschapshuis Enkhuizen. In 1969 werden de eerste palen geheid voor de ontwikkeling van ‘de Nieuwe Doelen’.

LangeJanLogo.jpg

Lange Jan

Café lange jan is al jaren een begrip in Enkhuizen en omstreken. In het weekend is Lange Jan een feestcafé tot in de late uurtjes. Een vermaard team van resident DJ’s staat garant voor beats en dansplezier..

pealsoundlogo.jpg

Peal Sound Support

Peal Sound Support is gevestigd in het Noord-Hollandse Venhuizen. Peal Sound Support heeft jarenlange ervaring in het organiseren en begeleiden van feesten, partijen en evenementen voor jong en oud.

roosscholten.jpg

RS. Roos Scholten

Dancer Hiphop & Heels / Choreographer / Art Director / Fashion & Textile Designer

roxsi.png

RoxSi

Rox Si! is ontstaan, om de Caribische Soulfood keuken een ander vorm te geven. Een concept waarbij je zelf je gerechten kan samenstellen. Geen standaard kant en klaar menu, maar iedere dag de mogelijkheid om je eigen combinaties te maken en te eten wat jij lekker vindt!!

profashionwear.jpg

Pro Fashion Wear

Profashionwear Enkhuizen dé specialist in Noord-Holland voor uw bedrijfskleding, zorgkleding, horecakleding en promotiekleding.

Logo_Keurslagerij_Groot.png

Slagerij Groot

Al bijna 4 generaties is de slagerij in handen van de familie Groot. Sinds 1926 een zelfslachtende slager waar iedere dag de hoogste kwaliteit vlees en vleeswaren worden geproduceerd.

broodjepercy.png

Percy's

Surinaams Eetcafé in Hoorn

weeflogo.jpg

Weeff Radio

Samen In Westfriesland! Check de officiële Facebook radiopagina. Voor al het Westfriese nieuws check je de pagina @omroepweeff

pourvous.jpg

Pour Vous Francaise

Beauty, Cosmetic & Personal Care in Bovenkarspel

WhatsApp Image 2022-03-31 at 22.24.46.jpeg

Vien Mai (Vietnamees Snacks)

Een begrip in Enkhuizen als het gaat om de lekkerste loempia's.