In 1999 hebben 'moeder & dochter' met beide handen de geweldige kans aangepakt om een modezaak te openen in Winkelcentrum Streekhof te Bovenkarspel met een luxe uitstraling in het lage segment. 

Feminine Fashion

In een oude scheepswerf midden in de historische binnenstad van Enkhuizen is Brouwerij De Werf gevestigd. Hier brouwen we heerlijke bieren en vieren we het leven.

Brouwerij De Werf

Café lange jan is al jaren een begrip in Enkhuizen en omstreken. In het weekend is Lange Jan een feestcafé tot in de late uurtjes. Een vermaard team van resident DJ’s staat garant voor beats en dansplezier..

Lange Jan

Peal Sound Support is gevestigd in het Noord-Hollandse Venhuizen. Peal Sound Support heeft jarenlange ervaring in het organiseren en begeleiden van feesten, partijen en evenementen voor jong en oud.

Peal Sound Support

Dancer Hiphop & Heels / Choreographer / Art Director / Fashion & Textile Designer

RS. Roos Scholten

Rox Si! is ontstaan, om de Caribische Soulfood keuken een ander vorm te geven. Een concept waarbij je zelf je gerechten kan samenstellen. Geen standaard kant en klaar menu, maar iedere dag de mogelijkheid om je eigen combinaties te maken en te eten wat jij lekker vindt!!

RoxSi

Profashionwear Enkhuizen dé specialist in Noord-Holland voor uw bedrijfskleding, zorgkleding, horecakleding en promotiekleding.

Pro Fashion Wear

Al bijna 4 generaties is de slagerij in handen van de familie Groot. Sinds 1926 een zelfslachtende slager waar iedere dag de hoogste kwaliteit vlees en vleeswaren worden geproduceerd.

Slagerij Groot

Surinaams Eetcafé in Hoorn

Percy's

Samen In Westfriesland! Check de officiële Facebook radiopagina. Voor al het Westfriese nieuws check je de pagina @omroepweeff

Weeff Radio

Beauty, Cosmetic & Personal Care in Bovenkarspel

Pour Vous Francaise